Nu är vi på plats i Värnamo där vi ska tillbringa resten av veckan för att sm kommer att få där. Under senaste tiden har det vart lite motigt men bland annat en hjärnskakning å lite saker som gjort att jag inte kunnat träna lika mycket. Så uppladdningen kanske inte har varit på topp då jag jobbat å vart trött när jag kom hem å inte orkat träna lika mycket. Men jag körde Swix uddevalla mtb å tyckte det va kul att vara tillbaka igen och riktigt rolig bana med bra arrangemang.

Dagen efter åkte vi till Mariestad för att köra en deltävling i västgötacupen som gick helt ok den oxå. Sedan så åkte vi och fam Nilsson till Hjo för att övernatta där innan vi begav oss ner till Värnamo. Så nu är det träning på banorna som gäller fram tills på torsdag då ter börjar med sprint och sedan XCO på lördagen.

-Melvin